top of page
  • Facebook
  • Instagram
STU-NEG_Posthotel_Stijn_mail.jpg
allen temple foto.jpeg

VIJVERSESSIE - ALLEN TEMPLE - DO. 20 JUNI 
 

Met een warme stem die buldert en streelt brengt Allen Temple breekbare mythische songs, oude keltische ballads, diepe verhalen en bezwerende grooves. Hij leerde de stiel live in clubs in Ierland onder invloed van meesterlijke singer-songwriters als John Martyn en Dick Gaughan.
Zijn debuutalbum ' Anam na Mara' werd net onthaald met een 4 sterren review in Knack.
Luka Bloom: ' Anam na Mara is gorgeous. A very talented singer-songwriter'
‘He's got what it takes’ (Steve Wickham -Waterboys)

‘Genius’ ( Lou Rhodes – Lamb)

‘A force to be reckoned with’ ( Daithi Rua)

Geen reservaties, het optreden start stipt om 20u, dus wees gewoon op tijd :)

VIJVERSESSIE - AVE DE BARRO - DO. 6 JUNI
 

Ave de Barro is een Belgisch Mexicaans duo dat de passie en rijkdom van Latijns-Amerikaanse muziek tot leven brengt. Denisse Vargas (zang) en Stevo Fakoli (gitaar) ontmoeten elkaar in 2019 en ontdekten al snel hun gedeelde liefde voor Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse liederen. Ze nemen je mee op een muzikale reis vol emotie waarbij de focus ligt op de prachtige tradities van de Mexicaanse muziek.

Ave de Barro, wat letterlijk Vogel van Klei betekent, nodigt je uit om de oude muzikale schatten van Latijns-Amerika te ontdekken. Denisse's krachtige stem raakt recht in het hart en wordt subtiel begeleid door Stevo’s meesterlijke gitaarspel. Laat je meeslepen door de bolero's en ranchero's van Ave de Barro en de betoverende stem van Denisse Vargas.
 

Sinds 2023 treden ze ook op als Ave de Barro Trio, waarbij ze samenwerken met de fantastische saxofonist/klarinettist/fluitist Tom Callens. Tom heeft een lange staat van dienst in de Belgische muziekscene en is bekend van zijn werk bij Lester's Blues, Lady Linn and her Magnificent Seven, Proyecto Secreto, South of the Border, Jamaican Jazz Orchestra en vele andere projecten.

Jurycommentaar artiest zkt. Pure trillende Mexicaanse emotie. Doorleefd tot in de diepste zielenroerselen van de Mexicaanse traditie. Pakkend eerlijk.

– MAANDAG MAALDAG– PASTA PESTO - 13 MEI 
 

Maaldag 4: een pasta pesto om de week in te zetten! Niet jouw standaard basilicum, pijnboompit en olijfolie-pesto, maar eentje met seizoensgebonden en lokale ingrediënten (en ja, misschien wel met olijfolie en olijfolie uit meer zuiderse gebieden ;))!

Met of zonder guanciale, dat kies je zelf (geef het zeker door bij jouw reservatie!).

Reserveren doe je via info@cafeposthotel.be - plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang!

b47823df-d885-4bb8-9e39-9ee956f44968.jpg
bottom of page