top of page
  • Facebook
  • Instagram
Naga Ghost.jpg

Café Posthotel presenteert: DE VIJVERSESSIES 2023


*Alle optredens starten om 21u en zijn helemaal gratis


Donderdag 6 juli: SUWI is de band rond drummer Elias Devoldere en omschrijft zichzelf in deze poëtische woorden:

"Vreedzaam, slim en zonder omwegen maakt SUWI muziek die tot de verbeelding spreekt en je achterlaat in een waas van roze en blauw. Als tegenreactie op de gejaagdheid en chaos van het moderne leven zet SUWI eenvoudige structuren, luchtige melodieën en ademende grooves neer." Start om 21u, volledig gratis

Donderdag 27 juli: Edmund November is de nieuwe band rond Edmund Lauret (Nordmann, The Milk Factory, Kosmo Sound). Samen met Stijn Engels (toetsen), Trui Amerlinck (bas) en Gert Malfliet (drums) speelt de groep rustige popmuziek. 
Een klein beetje donker en soms melancholisch, maar ook licht en zweverig. Ideaal voor een zomerse avond in de idyllische tuin van café Posthotel :)

Donderdag 3 augustus: The Leslies !

Het leven is als een met sigarettenpeuken bezaaid strand of een festivalcamping vol achtergelaten tenten: een broeihaard van plezier met helaas ook minder fraaie kantjes. De muzikale exponent hiervan wordt op puike wijze van noten en woorden voorzien door The Leslies, een olijke verzameling muzikanten uit de Oost-Vlaamse steden Wetteren en Gent.
Plezier en melancholie springen haasje over in tekst en melodie. De zoetgevooisde lo-fi-wijsjes van gitaar en bas worden overgoten met een portie tristesse in de beklijvende stem van zanger Jaan. Dit geslaagde contrast komt uitstekend tot uiting in ‘The party’, een titel waarachter in plaats van een vrolijke meefluiter een overdosis weltschmerz schuilgaat. Pakkend pathos vinden we in ‘Blue lagoon’, met name in de overweldigende finale. Even goed is het akoestische ‘Shoestring and highs’, met een bas die zo soulful is dat ze niet zou misstaan op de “Best of” van Otis Redding of Marvin Gaye..

In de winter van 2022 kwam de debuutplaat 'Trespasser' uit, deze stellen The Leslies akoestisch voor in het Posthotel, gratis zoals altijd!

Alex Michels is geen onbekende in café Posthotel. Hij exposeerde hier een laatste keer in 2015, dus hoog tijd voor een wederzien. Het zaaltje kreeg intussen een nieuwe laag verf. Alex heeft drie heel zorgvuldig uitgekozen werken opgehangen, die perfect overeenstemmen met de sfeer van ons zaaltje. Je loopt er bijna achteloos voorbij, maar als je kijkt - als je durft stil te staan en te kijken - merk je dat achter het schijnbaar intuïtieve penseelwerk weloverwogen ambacht schuilt. Tot en met september in het zaaltje van Café Posthotel.

A3DA1DF0-88FC-4F85-A7FF-9118DEA71624_1_201_a.jpeg
bottom of page