• Facebook
  • Instagram
Naga Ghost.jpg

De vijversessies in Café Posthotel zijn terug! Na Lokale helden Delta Crash krijgen we deze zomer nog (minstens) zes acts over de vloer. Bij goed weer op de vijver in de tuin, bij slecht weer onder de tent. Alle optredens zijn gratis en starten om 21u. Reserveren is niet mogelijk, dus kom zeker op tijd!

- Nils De Caster & Sara De Smedt zijn een muzikaal koppel met tonnen ervaring in het folkcircuit. Met referenties als Bruno Deneckere & The Broken Circle Breakdown Band weet je dat er kwaliteit op het podium staat. 

Nils De Caster & Sara De Smedt live @ Baudelo (Youtube)

- The Visual (NL): Vorig jaar speelde Naga Ghost een heerlijke show in onze tuin. Drummer Christo Claeys komt dit jaar terug met het Nederlandse The Visual. Aangename klank en zeer degelijke songs met een dijk van een zangeres. Dat het hier weer gezellig gaat worden!

The Visual live @ 3voor12 Radio (YouTube)

- Later meer.

EXPO - Impressions of the Chernobyl Exclusion Zone

 

Het desolate gevoel van enkele dagen "tjolinge" in de Chernobyl Exclusion Zone, gevat in een twintigtal foto's. De expo van Martijn Van de Walle loopt van 05mrt tem eind juni 2022 in het Posthotel.

Alle werken zijn te koop.

"Intussen is het meer dan 4 jaar geleden dat ik de unieke kans had enkele dagen te mogen ronddwalen in Pripyat, de stad die enkele dagen na de ramp in kernreactor 4 van Tsjernobyl op 26 april 1986 in spoedtempo ontruimd werd …

Nog steeds is het enorm zoeken naar woorden om deze trip te beschrijven.

Het gevoel dat die streek me meegaf, heb ik nog nergens anders ervaren: de leegte, de stilte, de overnemende natuur na meer dan 30 jaar leegstand, de nietigheid van ons menszijn, maar ook de destructieve kant van ons 'ras', het niet kunnen en/of willen leren uit wat het verleden ons vertelt …

Daar beelden meer zeggen dan woorden, is een selectie uit mijn foto’s nu 4 maanden lang (maart-juni) te bezichtigen in Café Posthotel, te Wetteren."